Cautare

19710 de rezultate pentru "cum se comandatv fox" (4.06 secunde)
Saptamina trecuta, in perioada de inceput de vara, deci fara subiecte pentru presa, Evenimentul Zilei publica un articol de o pagina in care afirma, citind "sapte martori anonimi", ca d-na Monica Macovei a participat la o petrecere prelungita pina catre zori si se pare ca a depasit masura paharelor de vin.
Saptamina trecuta, in perioada de inceput de vara, deci fara subiecte pentru presa, Evenimentul Zilei publica un articol de o pagina in care afirma, citind "sapte martori anonimi", ca d-na Monica Macovei a participat la o petrecere prelungita pina catre zori si se pare ca a depasit masura paharelor de vin.
Demisia dintr-un partid, dintr-un interes evident, fie ea insotita si de arderea teatrala, puerila, plina de caraghioslac, a carnetelor in fata presei, nu are cum sa ne convinga de faptul ca deodata impricinatii s-au lepadat de Satana.
Daca tot nu avem restructurare de guvern, daca astazi Camera Deputatilor a votat un nou Cod Penal, care va fi abrogat in septembrie, Romania ajungand la recordul mondial de a fi singura tara cu patru coduri penale in vigoare (codul comunist, adoptat in 1968, codul lui Stanoiu, codul lui Diaconescu si acum, iata, codul lui Macovei), daca gripa aviara continua sa se raspandeasca, avem ceva timp pentru o discutie metafizica.
O avalansa de zvonuri, de colegi din presa alergati de conducerile "luminate" ale ziarelor sau televiziunilor centrale sa afle cum s-a ascuns Hayssam prin fanul unui vapor sirian.
Le-am tot povestit, se pare destul de frecvent, din moment ce unii comentatori de pe forumul GdS imi tot spuneau ca revin mereu la aceleasi subiecte.
Nu se deosebeste, spre exemplu, de pavajul cetatii medievale a Sighisoarei decat prin roca folosita: ... Faptul ca noi sustinem in continuare ca artezienele sunt inestetice si nu se incadreaza in arhitectura zonei este pur si simplu opinia ziaristilor, facuta in mod public.
Apar tot mai multe stiri in ultima vreme, mai ales dupa prima zi a anului, cum ca nu stiu ce produse alimentare s-ar ieftini, altele chiar ar fi mai accesibile, ca pret, decat in alte tari europene.
Intr-un indepartat ungher de lume stau si ma intreb cum a fost posibil sa incapa un suflet atat de mare, timp de aproape 50 de ani, intr-un mic ungher de amfiteatru.
S-a vorbit mult despre cum ne-am organizat, despre cum au actionat serviciile, despre cum au fost adunati cainii maidanezi din calea coloanei oficiale pentru a nu periclita securitatea lui Bush, despre cum - asta chiar m-a lasat fara cuvinte cateva momente!
In discursul final, fostul monarh a profitat de ocazie si le-a amintit colegilor de priza sa la public, aducatoare de multe voturi, intrebandu-se, retoric, daca prezenta sa pe listele PSD-ului a micsorat sau marit cota electorala a partidului perceput drept o formatiune infestata de "corupti si baroni locali”.
Nu trebuie sa ne gindim cum sa le luam din ce in ce mai mult. ... Sigur ca sint si alte efecte colaterale, cum ar fi, de exemplu, capitalizarea, stimularea capitalizarii intreprinderilor pentru a deveni mai competitive, pentru a putea face fata investitiilor necesare integrarii.
Multi dintre galatenii cu drept de vot nu stiu nici acum cum se deruleaza procedura de votare uninominala.
Adica a achitat cu banii contribuabililor datoriile unei firme private, asa cum este SC Fotbal Club U Craiova. ... Generoasa din fire, cum o stim, atunci cand e vorba de imprastierea banului public pe te miri ce, primaria condusa de Antonie Solomon ii plateste mai nou datoriile afaceristului Adrian Mititelu.
'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Daca Romania ar fi familia dumneavoastra, cum ati proceda pentru a avea o familie fericita? ... Si mai cred foarte mult ca Romania are un potential extraordinar sa se dezvolte si sa garanteze cetatenilor ei un trai decent;
Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei. ... Drumul nu se impunea pentru Ford, se impunea mai demult, deoarece iesirile si intrarile din oras se aglomerau in patru benzi.
Analiza de sinteza si risc fiscal al societatilor comerciale a fost bine facuta, adica au fost alese societati comerciale care se pretau a fi controlate.
Analiza de sinteza si risc fiscal al societatilor comerciale a fost bine facuta, adica au fost alese societati comerciale care se pretau a fi controlate.
google-analytics.com